logo

Darmen, ons tweede brein

07/05/2018

Darmen en brein communiceren voortdurend met elkaar. Er zijn steeds meer aanwijzigingen dat er een directe relatie bestaat tussen de conditie van de darmen en de hersenen. Dit gebeurt onbewust.
Signalen worden vanuit de darm “naar boven” verzonden en de hersenen sturen signalen terug “naar beneden” richting buik.
Stress bezorgt je de meeste last in je buik: maagontstekingen, geïrriteerde darm, maagzweren,constipatie/diarree….

Emotionele chaos mijn buikhersenen

Met opgezette maag, geur en klank gevulde darmen, een op een begin zwangerschap lijkend buikje begon ik mijn eigen zoektocht om me van deze ongemakken te verlossen. Alles wat me werd aangereikt zoals darmspoelingen, reinigingskuren, kruidensupplementen, accupunctuur, massages en tal van onderzoeken deed ik.

Stress

STRESS, ik moest er maar leren mee leven ! Het maakte deel uit van mijn leven. Door dramatische veranderingen herbeleefde ik de emotionele chaos en voelde weerstand in mijn buikhersenen.
Deze symptomen maakte geen deel uit van MIJN leven. Het waren opgeslagen emoties. Van wie? Voor wat?

HOE BETER JIJ JE VOELT IN JE HOOFD DES TE RUSTIGER ZAL JE BUIK ZICH GEDRAGEN

De PSIO-bril

De PSIO-bril ondersteunt het immuunsysteem van je darm en zorgt ervoor dat deze in goede conditie wordt gehouden en goed blijft afgesteld zodat niet alleen de darm maar het hele lichaam GEEN negatieve gevolgen ondervindt waaraan je continu wordt blootgesteld.
De PSIO-bril is mijn persoonlijk ontwikkelingstoestel geworden, mijn helpende hand. 

Voortaan sta ik er niet alleen voor om af te rekenen met spijsverteringsproblemen ten gevolge van stress, emoties.
Dankzij de PSIO-bril kunnen mijn darmen en brein zodoende volledig tot rust komen, nieuwe energie opdoen en herbronnen  ZONDER inspanning !

Meer info over de PSIO-bril.

Wil je een sessie met de PSIO-bril boeken? Gebruik dan volgende code in het invulformulier (naam ambassadeur) => myriamlamberts