logo

Link tussen je organen en je emoties

Link tussen je organen en je emotie
27/04/2018

Emotionele problemen, stress, voeding veroorzaken overhitting in de organen waardoor de energiestroom blokkeert. Klanken en de daarbij horende kleur herstellen deze energiestroom en zorgen dat de emoties die verbonden zijn met de organen terug in balans komen. Elk orgaan heeft zijn eigen klank en met een vloeiende beweging laat je spanningen los.

“ JE WORDT RUSTIG EN KALM”

Waarom komen onze organen terug in uitspraken over emoties?

Simpelweg omdat ze met elkaar te maken hebben.

KEN JE DEZE?

ER LIGT IETS OP MIJN LEVER :  lever en gal staan in verbinding met je boosheid en deze kun je op verschillende manieren uiten zoals “schreeuwen”.

IK HOU MIJN ADEM IN :   longen en dikke darm worden in verband gebracht met verdriet. Als je schrikt hou je letterlijk je adem in, je longen slaan dicht. Constipatie is het gevolg van dingen niet los te laten, een onveilig gevoel voor de darmen.

HET LIGT ZWAAR OP MIJN MAAG :  maag en milt laten voelen dat alles teveel is met de emotie bezorgdheid en gebrek aan (zelf)vertrouwen.

IK DOE IN MIJN BROEK VAN ANGST :  nieren en blaas, je kent het wel, nog net voor je iets moet doen dat buiten je comfortzone ligt naar het toilet hollen. En die spanning put je nierenergie uit wat de relatie met botten, gewrichten en rug niet ten goede komt.

MIJN HART IS GEBROKEN :  hart en dunne darm, de gevoelige snaar voor wie zich gekwetst voelt en diarree een “huilende darm” als je meer krijgt dan dat je kan verteren.

                                                                           GUN JE LICHAAM DE ONTSPANNING EN VOEL DE ENERGIE WEER STROMEN.

 Benieuwd naar de kracht van klank en kleuren op je organen? Maak een afspraak en ik leer je deze eenvoudige bewegingen. 0474/65 21 64