logo

Even voorstellen - wie is Myriam?

Er was eens…(nee dit is geen sprookje) een lief, klein, blond meisje dat opgroeide volgens “ De Wetten van Het Huis “

Horen  -  Zien  -  Zwijgen   Haar naam is  Myriam Lamberts.

Ik, Myriam, weet maar al te goed hoe het voelt als je niet gehoord of gezien wordt en geen uitdrukking kan of mag geven aan je emoties. Hierdoor liep ik vaak tegen dezelfde dingen aan die misgingen, ze lieten me reageren door de opgeslagen emoties waardoor ik vanuit mijn hoofd in verdediging of afwijzing ging handelen.

De vele tegenslagen, miscommunicaties, woorden maar geen daden brachten mij uit balans. Ik rende mezelf voorbij en wist niet goed hoe ik hier mee om moest gaan. Ik was doodongelukkig, het maakte me ziek en straalde die negativiteit ook uit. Tot de spiegel me confronteerde met mijzelf. Dat moment besefte ik,dit moet anders, dit kan zo niet langer en uiteindelijk hulp zocht.

Een lange weg van kindpijn legde ik af en was de grootste uitdaging. Elke gebeurtenis met de daaraan vastgeplakte emoties doorleefde ik. Door die ervaringen weet ik nu wel emoties te begrijpen, te uiten en wat ik ermee kan.
Dit is de reden waarom ik als “ Zorg goed voor jezelf-coach” ben begonnen en zowel kinderen als volwassenen met een overvloed aan emoties wil en kan helpen, ondersteunen en motiveren in hun groeiproces.

“Ergens tussen niets en iets ligt het begin: Nieuwe kansen…"

maak kennis met mijn aanpak