logo

Vraag advies

Herken je dat, wanneer je steeds denkt aan wat je bezighoudt dit nog meer zorgt voor onrust en chaos?

Uit ervaring kan ik vaststellen dat wanneer je te lang blijft rondlopen met datgene waar je mee zit het alleen erger wordt. Zelf heb ik ook een tijd gehad dat niet alles vlot verliep en steeds negatiever werd tot ik hulp zocht en weer ging genieten en meer zelfvertrouwen kreeg.

ZELFVERTROUWEN  is 2/3 van je succes.

Iemand met zelfvertrouwen is blij met wie hij of zij is. Aanvaardt zowel de goede als minder goede eigenschappen en werkt eraan om zichzelf te verbeteren. Zelfvertrouwen zorgt ervoor dat je nieuwe dingen probeert en in staat bent om tegenslag te overwinnen. Het helpt je om gezonde keuzes te maken.

“ Kleine gezonde keuzes maken een groot verschil "  ik help je hierbij.

maak kennis met mijn aanpak

Herken je dat, de negatieve gevoelens die je doen wegzinken in het moeras en de positieve gevoelens die je er weer uithalen?

Je emoties herkennen en onder controle houden is een eerste stap om met obstakels om te gaan. Dit wil niet zeggen dat je nooit je emoties de vrije loop mag laten, het is juist goed om je emoties te uiten en te delen

Eens stevig uithuilen of frustratie uitschreeuwen kan deugd doen, zolang dezelfde emoties niet bepalen wat je doet. Leren omgaan met emoties en manieren vinden om tegenslag aan te pakken verminderen verdriet, boosheid, stress. Het bevordert een gezonde levensstijl, je zult je beter in je vel voelen.

“ Emoties die ingehouden worden kneuzen het hart "  ik help je hierbij.

maak kennis met mijn aanpak